Πίνακα που κάλλιστα θα μπορούσε να κοσμεί το σαλόνι του Γιάννη Αντετοκούνμπο δημιούργησε ο Έλληνας tattoo artist Χάρης Μπόικος του Sake Tattoo Crew! Για να πετύχει το φανταστικό αποτέλεσμα που έχει πάνω του κάθε λεπτομέρεια του «Greek Freak», ο ίδιος ξεκίνησε να ζωγραφίζει τον Ιανουάριο του 2024 και έπειτα από 500 ώρες δουλειάς δείχνει το αποτέλεσμα που κόβει την ανάσα!

Το βίντεο που δημοσίευσε στα social media έγινε ανάρπαστο και οι λεπτομέρειες του σούπερ σταρ του NBA και των Μιλγουόκι Μπακς αποτυπωμένες στον πίνακα εντυπωσιάζουν, κάνουν τη διαφορά και μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων!



Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι αστέρες του Έλληνα tattoo artist Χάρη Μπόικου

Ο απίστευτος πίνακας του Γιάννη Αντετοκούνμπο που αφήνει τον καθένα με το... στόμα ανοιχτό δεν είναι η πρώτη απόπειρα του Έλληνα tattoo arist Χάρη Μπόικου, ο οποίος τον Νοέμβρη του 2023 είχε δημιουργήσει έναν εξίσου εντυπωσιακό πίνακα ζωργαφικής για τον αστέρα των Σικάγο Μπουλς ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, τον οποίο μάλιστα θέλησε να του τον παραδώσει διά ζώσης στις ΗΠΑ και βρέθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

demar_pinakas

Πέρα από το απαράμιλλο ταλέντο του στους πίνακες ζωγραφικής, ο Έλληνας tattoo arist κλέβει τις εντυπώσεις και για τα φοβερά τατουάζ του με αστέρες του NBA, όπως o ΛεΜπρον Tζέιμς, ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Στεφ Κάρι. Μάλιστα, δεν είναι μόνο... μπασκετικά τα τατουάζ του, αφού μεταξύ άλλων έχει σχεδιάσει και τον Λιονέλ Μέσι και τον Καρίμ Μπενζεμά.