Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ που έχει μπει στις καρδιές όλης της Ελλάδας που προσευχόταν να πάει καλά το χειρουργείο του στις ΗΠΑ για να μπορέσει να περπατήσει ξανά, έχει την στήριξη τόσο της Εθνικής Ελλάδος όσο και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που τον περιμένουν στο γήπεδο ως επίσημο προσκλεσκλημένο.

Η Εθνική Ελλάδος προσκάλεσε τον μικρό Γιαννάκη στο γήπεδο

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στο "Saint Louis Children's Hospital" για να υποβληθεί σε μια πολύ δύσκολη επέμβαση επιλεκτικής ριζιαίας ριζοτομής η οποία αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του για να μπορέσει να περπατήσει ξανά. Το χειρουργείο του που διήρκησε για 4 ώρες κύλησε ομαλά και ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Η Εθνική Ελλάδος θέλησε να δείξει την στήριξη της στον νεαρό φίλαθλο του ΠΑΟΚ και μέσω ανάρτησής της, τόνισε πως βρίσκεται στο πλευρό του και πως τον περιμένουν στο γήπεδο ως επίσημο προσκεκλημένο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

"Γιάννη, είμαστε όλοι δίπλα σου, στο πλευρό σου! Σου ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και σε περιμένουμε στο γήπεδο ως επίσημο προσκεκλημένο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας", ανέφερε στην ανάρτησή της στα social media όπου και δημοσίευσε μια φωτογραφία του μικρού Γιαννάκη που κρατά την φανέλα με το όνομα του Κώστα Τσιμίκα.