Η "κατάρα" των τραυματισμών χτύπησε για ακόμη μια φορά την... πόρτα του Ολυμπιακού! Δυο ημέρες μετά την είδηση ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα μείνει εκτός από 4 έως 6 εβδομάδες, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει να διαχειριστεί μια ακόμη απουσία και να μην μπορεί να υπολογίζει για τον τουρνουά στην Κρήτη τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα επιγονατιδικού και θα μείνει μακριά από τα παρκέ για 10 ημέρες.

Νοκ άουτ για 10 ημέρες ο ΜακΚίσικ στον Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού

Χωρίς τον Σακίλ ΜακΚίσικ θα ταξιδέψει η αποστολή του Ολυμπιακού στην Κρήτη για το Crete International Basketball Tournament το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή των Φενέρμπαχτσε, Αρμάνι Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα επιγονατιδικού και θα μείνει στα πιτς για 10 ημέρες είχε ως αποτέλεσμα να συμπεριληθεί στα πλάνα ο Στέφανος Σπάρταλης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπολογίζει σε 13 παίκτες, ενώ πέρα από το απρόοπτο με τον ΜακΚίσικ, υπενθυμίζεται ότι είναι νοκ άουτ και οι Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Κίναν Έβανς. Τη δεδομένη στιγμή η "ερυθρόλευκη" αποστολή αποτελείται από τους Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λούκα Βιλντόσα, Εβάν Φουρνιέ, Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Σάσα Βεζένκοβ, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ, Μόουζες Ράιτ και Στέφανος Σπάρταλης.

Σημειώνεται ότι στο τουρνουά της Κρήτης οι Πειραιώτες θα διασταυρώσουν αρχικά τα ξίφη τους με τη Βίρτους Μπολόνια (14/09) και στη συνέχεια με μία εκ των Φενερμπαχτσέ ή Αρμάνι Μιλάνο.