Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει το κόπλο-γκρόσο την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Ελλάδα, στις 11 Σεπτεμβρίου και να έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Κροάτη σέντερ μπακ, Ντέγιαν Λόβρεν ο οποίος είναι έτοιμος να ενισχύσει με την ποιότητα και την κλάση του την αμυντική γραμμή του "δικεφάλου του βορρά".

Έρχεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Λόβρεν

Ο Ντέγιαν Λόβρεν αποτελεί μια σπουδαία προσθήκη στα μετόπισθεν του ΠΑΟΚ και η άφιξή του αναμένεται πως και πως στις τάξεις των "ασπρόμαυρων"! Όπως έγινε, γνωστό, ο Κροάτης στόπερ υπολογίζεται το μεσημέρι του Σαββάτου (14/09), στις 14:45 στη Θεσσαλονίκη με πτήση μέσω Λονδίνου. Εκεί θα τον υποδεχθούν οι άνθρωποι του "δικεφάλου του βορά" για να τον καλωσορίσουν.

Αφού ολοκληρώσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, στη συνέχεια θα βάλει θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και θα ανακοινωθεί και με τη... βούλα από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ. Θα ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις για να τεθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λόβρεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε στείλει στην UEFA την ευρωπαϊκή λίστα για τους αγώνες του Europa League, πριν από την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον παίκτη.