Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Αργύρη Πεδουλάκη, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών η σύζυγός του, Αγγελική. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR και του Περιστερίου βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές, ενώ η είδηση της απώλειας της γυναίκας του σκόρπισε θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ.

Απεβίωσε η γυναίκα του Αργύρη Πεδουλάκη σε ηλικία 58 ετών

Η γυναίκα του Αργύρη Πεδουλάκη έδωσε γενναία "μάχη" με μια σπάνια ασθένεια και πέρασε μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της, άφησε την τελευταία της πνοή και ο 60χρονος που έγραψε τη δική του ιστορία στο μπάσκετ θρηνεί για την απώλειά της. Φυσικά, η είδηση του θανάτου της σόκαρε το μπασκετικό στερέωμα, με τις στιγμές να είναι ιδιαίτερα δύσκολες για την οικογένεια του άλλοτε τεχνικού του ''τριφυλλιού".

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εξέδωσε από την πλευρά της ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια και την οδύνη για τον θάνατο της συζύγου τού άλλοτε προπονητή της ομάδας Αργύρη Πεδουλάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια της πολυαγαπημένης συζύγου του Αργύρη Πεδουλάκη, Αγγελικής, ύστερα από γενναία μάχη που έδωσε τους τελευταίους μήνες. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον Αργύρη, στην οικογένεια και στους οικείους της".