Ο Αργύρης Πεδουλάκης πενθεί τον χαμό της συζύγου του, Αγγελικής, από σπάνια ασθένεια και σύσσωμο το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται στο πλευρό του. Πλην της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν οι ΚΑΕ Ολυμπιακός και ΑΕΚ, όπως και η ΚΑΕ Περιστέρι, στην οποία ο Αργύρης Πεδουλάκης έκανε σπουδαία καριέρα προπονητή με αξιοσημείωτα επιτεύγματα. 

Παναθηναϊκός AKTOR: Η συλλυπητήρια ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια της πολυαγαπημένης συζύγου του Αργύρη Πεδουλάκη, Αγγελικής, ύστερα από γενναία μάχη που έδωσε τους τελευταίους μήνες. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον Αργύρη, στην οικογένεια και στους οικείους της. 




Ολυμπιακός: Η συλλυπητήρια ανακοίνωση


Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Αργύρη Πεδουλάκη και την οικογένειά του για τον χαμό της συζύγου του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει...



ΑΕΚ: Η συλλυπητήρια ανακοίνωση


H οικογένεια της AEK BETSSON BC εκφράζει τα συλλυπητήριά της στον Αργύρη Πεδουλάκη για τον χαμό της συζύγου του, Αγγελικής. Κουράγιο, Αργύρη. 





Περιστέρι: Η συλλυπητήρια ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Περιστέρι Domino’s εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια της συζύγου του πρώην προπονητή του Περιστερίου Αργύρη Πεδουλάκη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.