Δύο πέναλτι και ένα σκόρερ, τον Γιάνις Ικάουνιεκς, χρειάστηκε η RFS για να νικήσει 2-1 τη Βαλμιέρα εκτός έδρας και να συνεχίσει την πορεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Πολωνίας. Η ομάδα του Βίκτορς Μορός, ο οποίος είναι γνώριμος στην Κύπρο για τις θητείες του στον πάγκο του Ατρόμητου Γεροσκήπου και ΠΑΕΕΚ, είναι πρώτη στη βαθμολογία με 69 βαθμούς σε 27 παιχνίδια. Η Ρίγα, που την ακολουθεί, έχει 65 σε 28 ματς. 



Αντίπαλοι ελληνικών ομάδων: Διαφορετική απέναντι στον ΠΑΟΚ

Φυσικά, δεν θα είναι η ίδια ομάδα με εκείνη που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στις 28 Νοεμβρίου (19:45) εντός έδρας, για το πέμπτο παιχνίδι της League Phase στο Europa League, καθώς η Virsliga εκπνέει στις 27 Οκτωβρίου. 

Ο Ικάουνιεκς σκόραρε στο 13' και το 44' από τη λευκή βούλα, ενώ η γηπεδούχους, που είναι τρίτη με 54 βαθμούς σε 29 ματς και μάλλον έχασε τις τελευταίες ελπίδες της για τον τίτλο, μείωσε με τον Τζέισον Μπαχαμπούλα στο 57'. 

Η RFS έπαιξε ένα 3-4-3, με τον Οντόα στο τέρμα, τρεις στόπερ, τους Πρέγκα, Μπαλόντις, Λίπουστσεκ, Σαβάλνιεκς, Μαρκίγεφ, Πάνιτς και Ζελένκοφς στην ίδια ευθεία στους χαφ, και τους Ντεοκλεάνο και Κουάντιο δεξιά και αριστερά του Ικάουνιεκς.