Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επέστρεψαν ύστερα από τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και η Bundesliga... θύμισε ποια είναι. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ προσέφερε γκολ και θέαμα στον κόσμο της στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ", επικρατώντας 4-2 της Χάιντενχαϊμ στο παιχνίδι που άνοιξε την τρίτη αγωνιστική.

Ένα εντυπωσιακό εξάλεπτο, από το 12' έως το 17', με Μάλεν και Αντεγέμι να σκοράρουν, έβαλε μπροστά την Μπορούσια. Στο 39' ο Πιέρινγκερ μείωσε, αλλά ο Αντεγέμι έβαλε ξανά την Ντόρτμουντ μπροστά με δύο γκολ πριν βγει το ημίχρονο, στο 43'. Ο Μπρόινιγκ μείωσε ξανά με πέναλτι, στο 74', ενώ με τον ίδιο τρόπο σκόραρε και ο Τσαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. 

Η Μπορούσια προσπέρασε τη Χάιντενχαϊμ, που είχε ξεκινήσει με 2 στα 2, φτάνοντας τους 7 βαθμούς. Μπορούν να την προσπεράσουν μόνο η Μπάγερν Μονάχου και η Λειψία

Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Πρώτη νίκη για την Μπέτις 

Έπρεπε να παίξει το τέταρτο παιχνίδι της στη LaLiga η Ρεάλ Μπέτις για να φτάσει στην πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Το 2-0 επί της Λεγκανές στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν", στο παιχνίδι που άνοιξε την πέμπτη αγωνιστική, δεν ήρθε ακριβώς εύκολα για το συγκρότημα του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Οι δύο ομάδες ήταν στη "λευκή" ισοπαλία έως το 73', με τον Αμπντεσαμάντ Εζαλζούλι να "λύνει" τα μάγια το επόμενο λεπτό ύστερα από πάσα του Χέκτορ Μπεγερίν. Ο Βίκτορ Ρόγκε έβαλε το πρώτο γκολ του με την ασπροπράσινη φανέλα στο 86' και "κλείδωσε" την πρώτη νίκη για τους Ανδαλουσιάνους. Η Μπέτις έχει 5 βαθμούς, όσους και η Λεγκανές, που έχει παίξει παιχνίδι περισσότερο. 

Σε ό,τι αφορά τη Ligue 1, η τέταρτη αγωνιστική άνοιξε με τη νίκη της Σεντ Ετιέν επί της Λιλ στο "Ζοφρουά Γκισάρ". Το 1-0, που ήταν το σκορ της αναμέτρησης, έγινε νωρίς, με τον Ματιέ Καφαρό, ο οποίος στο 6' εκμεταλλεύτηκε ωραία προσπάθεια του Ζουρίκο Νταβιτασβίλι και πέτυχε γκολ με δύσκολο σουτ. Οι "στεφανουά" πήραν ανάσα, αφού ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με τρεις νίκες. Οι "λιλουά" έχουν δύο νίκες και ισάριθμες ήττες. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d45fbuj4owyp)