Νόστιμες τορτίγιες με κοτόπουλο και λαχανικά
Για μικρούς και μεγάλους
Υλικά
4 φιλέτα κοτόπουλου, ψιλοκομμένα
4 τορτίγιες, μεσαίου μεγέθους
4 φέτες μπέικον
8 φέτες τυρί για τοστ
2 πιπεριές κόκκινες, κομμένες σε κυβάκια
1 πιπεριές πράσινες, κομμένες σε κυβάκια
2 κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε κυβάκια
2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
8 κ.σ. μουστάρδα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε αντικολλητικό τηγάνι και μέτρια προς δυνατή φωτιά, σοτάρουμε το κοτόπουλο σε λίγο ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε για μερικά λεπτά να μαγειρευτεί. Το αφαιρούμε από τη φωτιά, το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε κυβάκια.
Αλείφουμε την κάθε τορτίγια με λίγη μουστάρδα. Μοιράζουμε το κοτόπουλο στην κάθε τορτίγια και από πάνω του, προσθέτουμε λίγα από όλα τα λαχανικά. Προσθέτουμε από 1 φέτα μπέικον και από 2 φέτες τυρί.
Τυλίγουμε τις τορτίγιες σε ρολά. Αν θέλουμε, τις ψήνουμε σε τοστιέρα για 2 λεπτά να πάρουν χρώμα και να λιώσει το τυρί.
Σερβίρουμε αμέσως και τις απολαμβάνουμε ζεστές.
Μπορούμε όμως και να μην τις ψήσουμε και να τις απολαύσουμε κρύες.
Τις συνοδεύουμε με μία ελαφριά, πράσινη σαλάτα και ένα ποτήρι λευκό κρασί.
Πηγή:tastyday.gr
4 φιλέτα κοτόπουλου, ψιλοκομμένα
4 τορτίγιες, μεσαίου μεγέθους
4 φέτες μπέικον
8 φέτες τυρί για τοστ
2 πιπεριές κόκκινες, κομμένες σε κυβάκια
1 πιπεριές πράσινες, κομμένες σε κυβάκια
2 κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε κυβάκια
2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
8 κ.σ. μουστάρδα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε αντικολλητικό τηγάνι και μέτρια προς δυνατή φωτιά, σοτάρουμε το κοτόπουλο σε λίγο ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε για μερικά λεπτά να μαγειρευτεί. Το αφαιρούμε από τη φωτιά, το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε κυβάκια.
Αλείφουμε την κάθε τορτίγια με λίγη μουστάρδα. Μοιράζουμε το κοτόπουλο στην κάθε τορτίγια και από πάνω του, προσθέτουμε λίγα από όλα τα λαχανικά. Προσθέτουμε από 1 φέτα μπέικον και από 2 φέτες τυρί.
Τυλίγουμε τις τορτίγιες σε ρολά. Αν θέλουμε, τις ψήνουμε σε τοστιέρα για 2 λεπτά να πάρουν χρώμα και να λιώσει το τυρί.
Σερβίρουμε αμέσως και τις απολαμβάνουμε ζεστές.
Μπορούμε όμως και να μην τις ψήσουμε και να τις απολαύσουμε κρύες.
Τις συνοδεύουμε με μία ελαφριά, πράσινη σαλάτα και ένα ποτήρι λευκό κρασί.
Πηγή:tastyday.gr