Οδηγίες
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο (το οποίο είχαμε σε θερμοκρασία δωματίου) με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και συνεχίζουμε το χτύπημα. Στην συνέχεια ρίχνουμε έναν – έναν τους κρόκους των αυγών και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να διαλυθούν τελείως. Τα ασπράδια τα χτυπάμε ξεχωριστά σε μαρέγκα. Κρατάμε ένα φλυτζανάκι του καφέ από την καρύδα και ρίχνουμε το υπόλοιπο στο μείγμα μας. Προσθέτουμε το baking powder, το γάλα και τα ασπράδια που χτυπήσαμε σε μαρέγκα. Δουλεύουμε το μείγμα καλά και το αδειάζουμε σε μια βουτυρωμένη φόρμα για κέικ. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 30-40 λεπτά. Μόλις το βγάλουμε (για να δούμε αν είναι έτοιμο , τρυπάμε με ένα μαχαίρι κι αν δεν αφήσει υλικό από το μείγμα μας πάνω στην λεπίδα , είναι έτοιμο) το πασπαλίζουμε με την ινδική καρύδα που κρατήσαμε.
Πηγή:chefoulis.gr