Εύκολη συνταγή για ρολάκια σφολιάτας με κανέλα
Για όλες τις ώρες της ημέρας
Υλικά
Οδηγίες
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μαύρη ζάχαρη με την κανέλα. Ανοίγουμε τα φύλλα σφολιάτας. Λιώνουμε το βούτυρο και αλείφουμε τα φύλλα σφολιάτας. Πασπαλίζουμε με το ανακατεμένο υλικό του μπολ τα φύλλα. Διπλώνουμε ρολό και κόβουμε σε μικρότερα ρολάκια 2-3 εκ περίπου. Σε μια λαμαρίνα βάζουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τα ρολάκια μας.Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20-30 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας) μέχρι να ροδίσουν.
Πηγή:chefoulis.gr
- Σφολιάτα 1 πακέτο
- Μαύρη ζάχαρη 2 φλιτζάνια τσαγιού
- Κανέλα 3 κουταλιές σούπας κοφτές
- Βούτυρο 4 κουταλιές σούπας λιωμένο
Οδηγίες
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μαύρη ζάχαρη με την κανέλα. Ανοίγουμε τα φύλλα σφολιάτας. Λιώνουμε το βούτυρο και αλείφουμε τα φύλλα σφολιάτας. Πασπαλίζουμε με το ανακατεμένο υλικό του μπολ τα φύλλα. Διπλώνουμε ρολό και κόβουμε σε μικρότερα ρολάκια 2-3 εκ περίπου. Σε μια λαμαρίνα βάζουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τα ρολάκια μας.Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20-30 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας) μέχρι να ροδίσουν.
Πηγή:chefoulis.gr