Εκτέλεση
Βράζουμε το γάλα με τη ζάχαρη και το αλάτι. Προσθέτουμε τη σοκολάτα, το αλεύρια αραιωμένο σε λίγο γάλα, ανακατεύουμε καλά, τ' αφήνουμε να βράσει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά. Χτυπάμε τους κρόκους, τους προσθέτουμε στο παραπάνω μείγμα.
Στη συνέχεια βάζουμε το βούτυρο, το κονιάκ, και χτυπάμε καλά. Μοιράζουμε το μείγμα σε έξι ατομικά πυρέξ είσαι ένα μεγάλο και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά. Το πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη και το σερβίρουμε.
πηγή:tastyday.gr