Βάζουμε σε ένα μικρό τηγάνι το λάδι μαζί με το σκόρδο, προσθέτουμε και τα μανιτάρια κομμένα ροδέλες και αλατοπιπερώνουμε. Τα αφήνουμε να σοταριστούν καλά. Λίγο πριν τα βγάλουμε ρίχνουμε και το σπανάκι να μαραθεί ελαφρώς. Έχουμε ψήσει τις φέτες ψωμιού ελαφρώς στο γκριλ και τις ραντίζουμε με το λάδι από το σοτάρισμα των μανιταριών. Τοποθετούμε από πάνω το σπανάκι , τα μανιτάρια και την τριμμένη φέτα. Η φέτα μπορεί να αντικατασταθεί από φλούδες παρμεζάνας.
Πηγή:chefoulis.gr