Ψωμί 6 φέτες από καρβέλι
Ελαιόλαδο 6 κουταλιές της σούπας
Μανιτάρια φρέσκα 10-12 μεγάλα λευκά
Φέτα θρυμματισμένη 6 κουταλιές της σούπας
Σπανάκι 2 κούπες
Σκόρδο 1 σκελίδα κοπανισμένη
Αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες
Βάζουμε σε ένα μικρό τηγάνι το λάδι μαζί με το σκόρδο, προσθέτουμε και τα μανιτάρια κομμένα ροδέλες και αλατοπιπερώνουμε. Τα αφήνουμε να σοταριστούν καλά. Λίγο πριν τα βγάλουμε ρίχνουμε και το σπανάκι να μαραθεί ελαφρώς. Έχουμε ψήσει τις φέτες ψωμιού ελαφρώς στο γκριλ και τις ραντίζουμε με το λάδι από το σοτάρισμα των μανιταριών. Τοποθετούμε από πάνω το σπανάκι , τα μανιτάρια και την τριμμένη φέτα. Η φέτα μπορεί να αντικατασταθεί από φλούδες παρμεζάνας.
Πηγή:chefoulis.gr