Υλικά
  • 500 γρ. στήθος κοτόπουλου
  • 1 μεσαίο κρεμμύδι
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 1 κύβο λαχανικών
  • 2 φλιτζάνια ρύζι για ριζότο
  • λίγο αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι παρμεζάνα
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το κοτόπουλο. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια μέσα στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και το τσιγαρίζετε μέχρι να ασπρίσει. Βιάζουμε 1 κούπα νερό μέχρι να βράσει το κοτόπουλο (για 10-15 λεπτά περίπου) .

Όσο βράζει το κοτόπουλο, προθέτουμε τον κύβο, το αλάτι, το πιπέρι και την μουστάρδα. Όταν πιεί όλο το νερό του βάζουμε τα 2 φλιτζάνια με το ρύζι και ρίχνουμε σταδιακά νερό μέχρι να γίνει το ριζότο.

Όταν πιεί όλο το ζουμί, το φαγητό μας είναι έτοιμο. Το βγάζουμε και ανακατεύουμε την παρμεζάνα.
Πηγή:tastyday.gr