Εκτέλεση
Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το αλεύρι με την μαγιά και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το γάλα με το νερό, ελαφριά ζεσταμένα ενώ συνεχίζουμε το ανακάτεμα. ρίχνουμε το βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου), την ζάχαρη και το αλάτι και ανακατεύουμε για λίγο. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό ακόμη. Σκεπάζουμε με μια πετσέτα και αφήνουμε για 30 λεπτά. Χωρίζουμε την ζύμη μας σε 8 με 9 κομμάτια των 170 γρ. Mε τον πλάστη τα ανοίγουμε και τους δίνουμε μακρόστενο οβάλ σχήμα. Τοποθετούμε τα πεϊνιρλί σε αντικολλητικό ταψί.
Ανακατεύουμε τα τυριά και αλείφουμε με βούτυρο τα πεϊνιρλί. Γεμίζουμε με τα τυριά τα πεϊνιρλί. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά, ανάλογα το φούρνο.
Τα αλείφουμε με βούτυρο και δέκα λεπτά πριν να είναι έτοιμα, σπάμε τα αυγά ένα ένα σε κάθε πεϊνιρλί. Τα αφήνουμε μέχρι να ψηθούν τα αυγά και τα βγάζουμε από τον φούρνο. Τα σερβίρουμε ζεστά.
Πηγή:tatyday.gr