Υλικά

  • Μπαγκέτα 1 ολόκληρη κομμένη σε φέτες
  • Κιμάς 400 γρ
  • Κρεμμύδια 4 μεγάλα ψιλοκομμένα
  • Μαϊντανός 1 κούπα ψιλοκομμένος
  • Βούτυρο 50 γρ
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Κανέλα 1 πρέζα
  • Νερό 1/2 ποτήρι
  • Τυρί ρεγκάτο 250 γρ τριμμένο ή γκούντα
Οδηγίες
Βάζουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα να κάψει λίγο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια με λίγο αλάτι. Στην συνέχεια βάζουμε τον κιμά και τον σοτάρουμε για 10 λεπτά.Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε το νερό και αφήνουμε να ψηθεί ο κιμάς. Όταν είναι έτοιμος αφήνουμε λίγο να κρυώσει.Κόβουμε την μπαγκέτα σε ίσα μέρη, βάζουμε σε κάθε φέτα ψωμιού μία στρώση κιμά και από πάνω του μία στρώση τυρί. Απλώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και τοποθετούμε τις φέτες μας . Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσουν οι φέτες.
πηγή:chefoulis.gr