Οδηγίες
Πλένουμε τα κεράσια πολύ καλά , αφαιρούμε το κουκούτσι τους και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Λιώνουμε την κουβερτούρα με την διαδικασία μπεν μαρί και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος , το βούτυρο και ανακατεύουμε. Χτυπάμε σε ένα μπολ την ζάχαρη με τα αυγά και τα προσθέτουμε στο μείγμα μας. Ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά και ανακατεύουμε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα μας. Σε μια ταρτιέρα 22cm, ρίχνουμε το μείγμα . Από πάνω βάζουμε τα κεράσια και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 -40 λεπτά.
πηγή:chefoulis.gr