Κόβουμε τα στήθη σε μακρόστενα κομμάτια τα πλένουμε και αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε. Σε άλλο μπολ αναμειγνύουμε την τριμμένη φρυγανιά με το σουσάμι. Βάζουμε το λάδι να κάψει σε ένα τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλετάκια, τα βουτάμε πρώτα στα αυγά και μετά στην φρυγανιά – σουσάμι. Τα τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσό χρώμα.Τα βγάζουμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι και σερβίρουμε.
πηγή:chefoulis.gr