Συστατικά
800 γρ. τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
150 γρ. φιστικοβούτυρο απαλό
300 γρ. σιρόπι αγαύης
60 γρ. κακάο
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας

Για το σερβίρισμα
100 γρ. φυτική σαντιγί
20 γρ. φιστίκια πίνατς, ψιλοκομμένα

Μέθοδος Εκτέλεσης
  • Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια χτυπάμε όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε ένα απαλό και λείο μείγμα.
  • Μεταφέρουμε στο ψυγείο το μείγμα για 15-20 λεπτά να σφίξει η μους και στη συνέχεια μεταφέρουμε σε ποτηράκια.
  • Σερβίρουμε με τη φυτική σαντιγί και τα ψιλοκομμένα φιστίκια.
πηγή:akispetretzikis.com