Ο καλύτερος και πιο εύκολος μεζές για τσίπουρο
Για να εντυπωσιάσεις την παρέα σου, και να εισπράξεις τον ενθουσιασμό τους.
Το άκουσμα και μόνο της λέξης παραπέμπει σε σκηνικό με φιλικές μαζώξεις και μικρά πιατάκια στη μέση του τραπεζιού γεμάτα με λογιών λογιών νοστιμιές συνοδευόμενα από αποστάγματα, δροσερό κρασί ή μπίρα.
Συνώνυμο της ελληνικής κουλτούρας, οι μεζέδες είναι απολαυστικοί είτε στη δροσερή βεράντα το καλοκαίρι είτε στη ζεστή σάλα το χειμώνα.
Εμείς βάζουμε τις ιδέες, κι εσείς βάζετε το μεράκι για να φωνάξετε τους φίλους σας και να τους κεράσετε με όλη σας την καλή διάθεση.
Ο πιο εντυπωσιακός γρήγορος μεζές για τσίπουρο είναι το αυγό βραστό.
Το κόβουμε στα δυο, και από πάνω του ρίχνουμε λάδι, λίγο λεμόνι, και από πάνω μουστάρδα, ή σε όσους δεν τους αρέσει η μουστάρδα, λίγο τριμμένο πιπέρι.
Στους πολύ μερακλήδες, κι αν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τους καλεσμένους σας, τότε μπορείτε να τους προσφέρετε αυγά βραστά, αλλά γεμιστά.
Αφού κόψετε τα βρασμένα αυγά στην μέση, αφαιρείτε τον κρόκο και τον ανακατεύεται με μαγιονέζα και μουστάρδα.
Είναι εύκολο, και πολύ γευστικό το αποτέλεσμα που θα χαρούν οι καλεσμένοι σας.