Συστατικά
Για τα cake:

200 γρ αλεύρι γ.ο.χ
200 γρ ζάχαρη
1 γρ μπέικιν σόδα
1κ.τ.γ μπέικιν πάουντερ
1 γρ αλάτι
200 γρ βούτυρο λιωμένο
3 ασπράδια αυγού
15 ml βανίλια υγρή
120 γρ γιαούρτι
120 ml γάλα

Για τη βουτυρόκρεμα:

450 γρ βούτυρο
5 ml βανίλια υγρή
700γρ ζάχαρη άχνη
15 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
3 γρ αλάτι
1κ.τ.γ γάλα
χρώματα και τρουφάκια για ντεκόρ

Εκτέλεση
Για τα Cupcakes

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 οC . Τοποθετήστε τις χάρτινες θήκες για cupcake σε μια φόρμα για cupcake.
Σε ένα μεγάλο μπολ, κοσκινίστε τα ξηρά υλικά μέχρι να ενσωματωθούν και τη ζάχαρη
Σε ένα άλλο μπολ, χτυπήστε μαζί τα υγρά υλικά μέχρι να ενωθούν.
Προσθέστε τα υγρά συστατικά στα ξηρά συστατικά. Αναμείξτε μέχρι να ενωθούν.
Μοιράστε το μίγμα ομοιόμορφα στις θήκες των cupcake.
Ψήστε για 15-20 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα.

Για τη βουτυρόκρεμα

Σε ένα μίξερ, χτυπήστε μέχρι να ασπρίσει το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
Προσθέστε την άχνη ζάχαρη σε δύο δόσεις.
Προσθέστε το αλάτι, το γάλα, την κρέμα και τη βανίλια. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει αφράτο.
Χωρίστε το μίγμα σε πολλά μπολ και προσθέστε ζαχαροπλαστικής. Μεταφέρετε κάθε χρώμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής.
Διακοσμήστε τα cupcakes σας με τη βουτυρόκρεμα.

πηγή: petrossirigos.com