Υλικά

500 γρ. μαγειρεμένο φιλέτο στήθος γαλοπούλας
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 μικρό μήλο, κομμένο σε κυβάκια 1 εκ.
100 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
150 γρ. γιαούρτι 2% ή στραγγιστό
χυμός από 1 μικρό λεμόνι
1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε τη γαλοπούλα σε κυβάκια 1 εκ., και τα ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέτουμε στο μπολ το κρεμμύδι, το μήλο, τα ντοματίνια, το γιαούρτι, τον χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και το εστραγκόν.
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μεταξύ τους και γεμίζουμε τις καρδιές μαρουλιού.
Σερβίρουμε με εστραγκόν αποξηραμένο ή και με φρέσκο αν έχουμε.
2 κ.σ. εστραγκόν, αποξηραμένο + έξτρα για το σερβίρισμα
10 μικρά φύλλα από καρδιές μαρουλιού


Πηγή: akispetretzikis.com