Τα brownies των ερωτευμένων
Συστατικά
100 γρ. χουρμάδες, αποξηραμένοι
60 γρ. φιστίκια Αιγίνης
20 γρ. κακάο, σε σκόνη
1/2 κ.γ. πιπέρι, ροζ
ξύσμα, από 1/2 πορτοκάλι
αλάτι
Για το σερβίρισμα
50 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
50 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
κας-κας, καρδιές
Μέθοδος Εκτέλεσης
Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια ρίχνουμε τους χουρμάδες, τα φιστίκια Αιγίνης, το κακάο, το ροζ πιπέρι, το ξύσμα από το πορτοκάλι, και το αλάτι.
Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 3-4 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να κολλάει στα χέρια μας.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε με μεμβράνη, και το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο, και γεμίζουμε δύο κουπ πατ καρδιά 7 εκ.
Τα μεταφέρουμε σε ένα ταψί, και το τοποθετούμε στο ψυγείο για άλλη 1 ώρα.
Βγάζουμε τα brownies από τα κουπ πατ και τα σερβίρουμε.
Περιχύνουμε τις λιωμένες σοκολάτες και πασπαλίζουμε τα κας κας καρδούλες
Πηγή άρθρου: akispetretzikis.gr
100 γρ. χουρμάδες, αποξηραμένοι
60 γρ. φιστίκια Αιγίνης
20 γρ. κακάο, σε σκόνη
1/2 κ.γ. πιπέρι, ροζ
ξύσμα, από 1/2 πορτοκάλι
αλάτι
Για το σερβίρισμα
50 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
50 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
κας-κας, καρδιές
Μέθοδος Εκτέλεσης
Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια ρίχνουμε τους χουρμάδες, τα φιστίκια Αιγίνης, το κακάο, το ροζ πιπέρι, το ξύσμα από το πορτοκάλι, και το αλάτι.
Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 3-4 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να κολλάει στα χέρια μας.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε με μεμβράνη, και το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο, και γεμίζουμε δύο κουπ πατ καρδιά 7 εκ.
Τα μεταφέρουμε σε ένα ταψί, και το τοποθετούμε στο ψυγείο για άλλη 1 ώρα.
Βγάζουμε τα brownies από τα κουπ πατ και τα σερβίρουμε.
Περιχύνουμε τις λιωμένες σοκολάτες και πασπαλίζουμε τα κας κας καρδούλες
Πηγή άρθρου: akispetretzikis.gr