Εύκολη σπιτική πίτσα με αραβική πίτα
Θα σας πω να κάνετε μια πίτσα, που μοσχοβολάει το σπίτι όσο ψήνεται, γίνεται γρήγορα είναι χαμηλών θερμίδων και σας χορταίνει.
Να σας πω τι θα χρειαστούμε πρώτα, θα χρειαστούμε ένα πακετάκι αραβικές πίτες, αν είστε μόνοι τις μικρές, αν είστε περισσότεροι τις μεγάλες, χυμό ντομάτας, ψιλοκομμένη πιπεριά, ζαμπόν γαλοπούλας βρασμένο, όχι καπνιστό, λίγη ρίγανη και φρέσκια μοτσαρέλα.
Τα ετοιμάζετε όπως μια πίτσα, απλώνετε πρώτα πάνω στην πίτα μ ένα πινέλο τον χυμό της ντομάτας, ρίχνετε λίγη ρίγανη, αμέσως μετά το ζαμπόν ψιλοκομμένο, μετα τις πιπεριές κι αυτές ψιλοκομμένες και τελειώνετε με την τριμμένη μοτσαρέλα, πουλάνε τριμμένη έτοιμη σε φακελάκια.
Τις ψήνετε στους 180 βαθμούς στον αέρα αν έχει η κουζίνα σας, για ένα τέταρτο της ώρας κι έτοιμες!!!!!
Ένα ποτηράκι λευκό κρασί σε κολονάτο ποτήρι και να μια μικρή και γρήγορη απόλαυση χωρίς τύψεις…γιατί όπως έχουμε επανειλημμένα πει και το γράφω και στο βιβλίο μου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ με τίτλο «τι μαγειρεύουν πάλι αύριο μου λέτε»; ότι δεν αρκεί μόνο τι τρώμε, αλλά και πως το τρώμε…
Η αισθητική με την γεύση λοιπόν…κι όλα γίνονται καλύτερα.
Να σας πω τι θα χρειαστούμε πρώτα, θα χρειαστούμε ένα πακετάκι αραβικές πίτες, αν είστε μόνοι τις μικρές, αν είστε περισσότεροι τις μεγάλες, χυμό ντομάτας, ψιλοκομμένη πιπεριά, ζαμπόν γαλοπούλας βρασμένο, όχι καπνιστό, λίγη ρίγανη και φρέσκια μοτσαρέλα.
Τα ετοιμάζετε όπως μια πίτσα, απλώνετε πρώτα πάνω στην πίτα μ ένα πινέλο τον χυμό της ντομάτας, ρίχνετε λίγη ρίγανη, αμέσως μετά το ζαμπόν ψιλοκομμένο, μετα τις πιπεριές κι αυτές ψιλοκομμένες και τελειώνετε με την τριμμένη μοτσαρέλα, πουλάνε τριμμένη έτοιμη σε φακελάκια.
Τις ψήνετε στους 180 βαθμούς στον αέρα αν έχει η κουζίνα σας, για ένα τέταρτο της ώρας κι έτοιμες!!!!!
Ένα ποτηράκι λευκό κρασί σε κολονάτο ποτήρι και να μια μικρή και γρήγορη απόλαυση χωρίς τύψεις…γιατί όπως έχουμε επανειλημμένα πει και το γράφω και στο βιβλίο μου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ με τίτλο «τι μαγειρεύουν πάλι αύριο μου λέτε»; ότι δεν αρκεί μόνο τι τρώμε, αλλά και πως το τρώμε…
Η αισθητική με την γεύση λοιπόν…κι όλα γίνονται καλύτερα.