Συστατικά

20 γρ. μαύρο τσάι
250 γρ. νερό
φλούδες πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
2 λοβούς κάρδαμο (κακουλέ)
330 γρ. σόδα

Για το σερβίρισμα

παγάκια
φέτες πορτοκάλι
φύλλα βασιλικού

Μέθοδος Εκτέλεσης

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το μαύρο τσάι μαζί με το νερό και βράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το τσάι να κρυώσει για 15 λεπτά.
Αφαιρούμε το φακελάκι.
Προσθέτουμε τις φέτες πορτοκαλιού, το κάρδαμο και τη σόδα.
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και ρίχνουμε τα παγάκια.
Σερβίρουμε με φέτες πορτοκαλιού και φύλλα βασιλικού.

Πηγή άρθρου: akispetretzikis.com