Πεντανόστιμο και εύκολο σουφλέ με ψωμί του τοστ
Αγαπημένο φαγητό όλων κι η εύκολη λύση για κάθε στιγμή.
Θα χρειαστούμε…
Οκτώ φέτες ψωμί του τοστ ψίχα, ζαμπόν, δυο τρία φλιτζάνια τριμμένα μαλακά τυριά η μόνο μοτσαρέλα, ντομάτες κομμένες σε φέτες, πιπεριές, πιπέρι, ρίγανη, ένα ποτήρι γάλα και δυο αυγά.
Τοποθετούμε τις φέτες του ψωμιού σε βουτυρωμένο ταψάκι κι απλώνουμε από πάνω το ζαμπόν σε φετούλες, εγώ το κόβω με το ψαλίδι της κουζίνας, βάζουμε τις ντομάτες κομμένες σε φέτες και τις πιπεριές, πασπαλίζουμε με ρίγανη, πιπέρι και καλύπτουμε την επιφάνεια με τα τριμμένα τυριά.
Αμέσως μετα χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, και τα ρίχνουμε σιγά-σιγά πάνω, ψήνουμε το σουφλέ σε προθερμασμένο φούρνο για μισή ώρα περίπου στους 180βαθμούς.
Εννοείται πως εσείς βάζετε όσα και όποια άλλα υλικά θέλετε, εγώ το έκανα ελαφρύ, καλό είναι όμως να μην βαρύνει με υλικά πολλά!!
Σερβίρεται αμέσως με μια πράσινη σαλάτα.
Θα χρειαστούμε…
Οκτώ φέτες ψωμί του τοστ ψίχα, ζαμπόν, δυο τρία φλιτζάνια τριμμένα μαλακά τυριά η μόνο μοτσαρέλα, ντομάτες κομμένες σε φέτες, πιπεριές, πιπέρι, ρίγανη, ένα ποτήρι γάλα και δυο αυγά.
Τοποθετούμε τις φέτες του ψωμιού σε βουτυρωμένο ταψάκι κι απλώνουμε από πάνω το ζαμπόν σε φετούλες, εγώ το κόβω με το ψαλίδι της κουζίνας, βάζουμε τις ντομάτες κομμένες σε φέτες και τις πιπεριές, πασπαλίζουμε με ρίγανη, πιπέρι και καλύπτουμε την επιφάνεια με τα τριμμένα τυριά.
Αμέσως μετα χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, και τα ρίχνουμε σιγά-σιγά πάνω, ψήνουμε το σουφλέ σε προθερμασμένο φούρνο για μισή ώρα περίπου στους 180βαθμούς.
Εννοείται πως εσείς βάζετε όσα και όποια άλλα υλικά θέλετε, εγώ το έκανα ελαφρύ, καλό είναι όμως να μην βαρύνει με υλικά πολλά!!
Σερβίρεται αμέσως με μια πράσινη σαλάτα.