Εύκολη συνταγή για πεντανόστιμο παρφέ σοκολάτα
Υλικά
- 1 φυτική κρέμα γάλακτος 500 γραμμάρια
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ
- 1 ολόκληρη σοκολάτα κουβερτούρα
- 2 βανίλιες
- σταγόνες σοκολάτας ή σιρόπι σοκολάτας
- Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
- Προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ, το ζαχαρούχο, τις βανίλιες και τέλος την κουβερτούρα, αφού την έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων, και ανακατεύουμε.
- Το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει.
- Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε στο τέλος και σταγόνες σοκολάτας η το σιρόπι.