Τοποθετούμε στο τηγάνι τις φέτες του μπέικον και ψήνουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να χρυσαφίσουν.
Αφαιρούμε τις φέτες του μπέικον από το τηγάνι και τις μεταφέρουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
Βάζουμε στο τηγάνι τις φέτες ψμιού και τις φρυγανίζουμε για 1 λεπτό από κάθε πλευρά.
Αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά και μεταφέρουμε τις φέτες του ψωμιού στον πάγκο εργασίας.
Αλείφουμε όλες τις φέτες ψωμιού με τη μαγιονέζα.
Τοποθετούμε τα 2 φύλλα μαρουλιού στις 2 φέτες ψωμιού, πάνω από τη μαγιονέζα.
Μοιράζουμε τις φέτες ντομάτας πάνω από κάθε φύλλο μαρουλιού και από πάνω βάζουμε 2 φέτες μπέικον.
Καπακώνουμε με τις άλλες δύο φέτες ψωμιού ώστε να δημιουργήσουμε 2 σάντουιτς.
Σερβίρουμε.