Συστατικά

Για τα popsicles

2 αβοκάντο, ώριμα μεγάλα
420 γρ. γάλα καρύδας, σε κονσέρβα
3 κ.σ. μέλι, ή σιρόπι αγάυης

Για το γλάσο

200 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
50 γρ. λάδι καρύδας
50 γρ. πεκάν, ψιλοκομμένο


Μέθοδος Εκτέλεσης

Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια χτυπάμε τη σάρκα από τα αβοκάντο, το γάλα καρύδας και το μέλι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αν θέλουμε το μείγμα πιο γλυκό προσθέτουμε λίγο μέλι ακόμα.
Ρίχνουμε το μείγμα στις ειδικές θήκες για popsicles των 80 ml.
Βάζουμε τα ειδικά ξυλάκια παγωτών και παγώνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες ή μέχρι να σταθεροποιηθούν.

Για το γλάσο

Λιώνουμε σε μπεν μαρί, τη σοκολάτα και το λάδι καρύδας.
Μόλις είναι έτοιμα τα popsicles, τα ξεφορμάρουμε, περιχύνουμε με το γλάσο σοκολάτας και πασπαλίζουμε με τα πεκάν.

Πηγή άρθρου: akispetretzikis.com