Κις λορέν με αυγά και μπρόκολο: Μια ωραία πρόταση για πρωινό
Με γιαούρτι
ΥΛΙΚΑ
150 γρ. γιαούρτι
4 αυγά
1 x ζύμη
200 γρ. άνθη μπρόκολου (μικρά)
100 γρ. τυρί μπρι, κομμένο σε μικρά κομμάτια
40 γρ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Αλάτι και πιπέρι για τη γεύση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 C.
Σε ένα μπολ, χτυπήστε μαζί τα αυγά με το γιαούρτι. Προσθέστε τα άνθη μπρόκολου και το τυρί και στη συνέχεια προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
Στρώστε μία φόρμα τάρτας 22 εκ. με τα φύλλα ζύμης. Χύστε από πάνω το μείγμα με τα αυγά και το μπρόκολο.
Ψήστε για 30 λεπτά και σερβίρετε.
150 γρ. γιαούρτι
4 αυγά
1 x ζύμη
200 γρ. άνθη μπρόκολου (μικρά)
100 γρ. τυρί μπρι, κομμένο σε μικρά κομμάτια
40 γρ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Αλάτι και πιπέρι για τη γεύση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 C.
Σε ένα μπολ, χτυπήστε μαζί τα αυγά με το γιαούρτι. Προσθέστε τα άνθη μπρόκολου και το τυρί και στη συνέχεια προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
Στρώστε μία φόρμα τάρτας 22 εκ. με τα φύλλα ζύμης. Χύστε από πάνω το μείγμα με τα αυγά και το μπρόκολο.
Ψήστε για 30 λεπτά και σερβίρετε.