Η συνταγή της ημέρας: Πέρκα κατεψυγμένη στο φούρνο λαδορίγανη
Ένα πολύ ωραίο, οικονομικό και γρήγορο φαγητό, είναι αυτό που θα φτιάξουμε τώρα…
Πριν ξεκινήσουμε ανάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς πάνω κάτω.
Θα χρειαστούμε ένα φιλέτο πέρκας, αλατοπίπερο, λίγο κρασί, λάδι, θυμάρι, και ρίγανη.
Βγάζουμε την πέρκα από την κατάψυξη απ το βράδυ και την βάζουμε να αποψυχθεί, μέσα στο ψυγείο αν είναι καλοκαίρι και έξω απλά, όταν είναι χειμώνας.
Πλένουμε το ψάρι το βάζουμε μέσα στο ταψάκι μας και ρίχνουμε αλατοπίπερο, θυμάρι, την ρίγανη, το κρασί, λίγο λάδι, ρίχνουμελίγο νεράκι κι αμέσως μετα, το βάζουμε να ψηθεί για περίπου μια ώρα.
Το συνοδεύουμε, με πατάτες, κολοκυθάκια και μπρόκολο βραστά, η ένα ρύζι πιλάφι, η πουρέ πατάτας, η χόρτα βραστά κι οπωσδήποτε ένα λευκό η ροζέ κρασάκι!!!!
Όταν τρώμε ψάρι δεν τρώμε τυριά… έτσι λένε.
Πριν ξεκινήσουμε ανάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς πάνω κάτω.
Θα χρειαστούμε ένα φιλέτο πέρκας, αλατοπίπερο, λίγο κρασί, λάδι, θυμάρι, και ρίγανη.
Βγάζουμε την πέρκα από την κατάψυξη απ το βράδυ και την βάζουμε να αποψυχθεί, μέσα στο ψυγείο αν είναι καλοκαίρι και έξω απλά, όταν είναι χειμώνας.
Πλένουμε το ψάρι το βάζουμε μέσα στο ταψάκι μας και ρίχνουμε αλατοπίπερο, θυμάρι, την ρίγανη, το κρασί, λίγο λάδι, ρίχνουμελίγο νεράκι κι αμέσως μετα, το βάζουμε να ψηθεί για περίπου μια ώρα.
Το συνοδεύουμε, με πατάτες, κολοκυθάκια και μπρόκολο βραστά, η ένα ρύζι πιλάφι, η πουρέ πατάτας, η χόρτα βραστά κι οπωσδήποτε ένα λευκό η ροζέ κρασάκι!!!!
Όταν τρώμε ψάρι δεν τρώμε τυριά… έτσι λένε.