Ένα σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας , το ίδιο πεντανόστιμο και γευστικό!


Tα υλικά

  • 300γρ. Φαρίνα Χωρίς Γλουτένη Μύλοι Αγίου Γεωργίου
  • 100ml γάλα
  • 50ml νερό
  • 50ml ελαιόλαδο
  • ½ κουτ. σούπας ζάχαρη
  • ½ κουτ. γλυκού αλάτι
  • σουσάμι ωμό
  • σπόροι chia
Η διαδικασία


Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ τη φαρίνα, το γάλα, το νερό, το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη και το αλάτι. Ανακατεύετε να ομογενοποιηθούν.

Αφήνετε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 20 λεπτά περίπου, σκεπασμένο με μία πετσέτα ή με μεμβράνη.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC. Απλώνετε τη ζύμη, κόβετε σε μπαστουνάκια τα κριτσίνια και πασπαλίζετε με σουσάμι ή σπόρους chia. Μεταφέρετε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και ψήνετε τα κριτσίνια για 15 λεπτά, να ροδίσουν.


Καλή απόλαυση!