Εύκολες, νόστιμες και αφράτες τηγανίτες τυρόψωμα
Φτιάξτε πολύ γρήγορα, τηγανίτες τυρόψωμα για να θυμηθείτε τα παιδικά σας χρόνια…
Θα βάλετε σ ένα μπολ, ένα κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό, μια μικρή κούπα γάλα, ένα αυγό και θα τα ανακατέψετε καλά καλά, αφού τα ανακατέψετε θα ρίξετε και μια κούπα αλεύρι για να γίνει ένας λείος όχι αραιός χυλός, μετά βάζετε μέσα τρίματα φέτας, την ποσότητα της φέτας την καθορίζετε εσείς, αλάτι καθόλου και πιπέρι αν θέλετε ελάχιστο.
Βάλτε στην φωτιά το τηγάνι με μπόλικο λάδι η καλαμποκέλαιο αν σας αρέσει και μόλις κάψει, ρίχνετε κουταλιά κουταλιά μέσα στο λάδι τον χυλό κι αυτές γίνονται στρογγυλές, τις γυρίζετε δυο φορές, να ροδίσουν καλά, τις βάζετε σε απορροφητικό χαρτί πρώτα να βγάλουν τα λάδια τους και μετά τις βάζετε στην πιατέλα.
Στα βιβλία μου με τίτλο «Τι μαγειρεύουν πάλι αύριο μου λέτε;» που κυκλοφορούν από τις «Εκδόσεις Επίκεντρο» θα βρείτε συνταγές γλυκών και φαγητών της καθημερινότητάς μας…
Θα βάλετε σ ένα μπολ, ένα κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό, μια μικρή κούπα γάλα, ένα αυγό και θα τα ανακατέψετε καλά καλά, αφού τα ανακατέψετε θα ρίξετε και μια κούπα αλεύρι για να γίνει ένας λείος όχι αραιός χυλός, μετά βάζετε μέσα τρίματα φέτας, την ποσότητα της φέτας την καθορίζετε εσείς, αλάτι καθόλου και πιπέρι αν θέλετε ελάχιστο.
Βάλτε στην φωτιά το τηγάνι με μπόλικο λάδι η καλαμποκέλαιο αν σας αρέσει και μόλις κάψει, ρίχνετε κουταλιά κουταλιά μέσα στο λάδι τον χυλό κι αυτές γίνονται στρογγυλές, τις γυρίζετε δυο φορές, να ροδίσουν καλά, τις βάζετε σε απορροφητικό χαρτί πρώτα να βγάλουν τα λάδια τους και μετά τις βάζετε στην πιατέλα.
Στα βιβλία μου με τίτλο «Τι μαγειρεύουν πάλι αύριο μου λέτε;» που κυκλοφορούν από τις «Εκδόσεις Επίκεντρο» θα βρείτε συνταγές γλυκών και φαγητών της καθημερινότητάς μας…