Τοποθετούμε λαδόκολλα σε ένα ταψί 20x30 εκ. καλύπτοντας τον πάτο και τα πλάγια.
Σε ένα μπολ τοποθετούμε το αλεύρι, το μπέικιν, το κακάο, και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
Βάζουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο σε ένα μεγάλο μεταλλικό μπολ το οποίο το τοποθετούμε πάνω από μία κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει.
Με μία μαρίζ ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και αφήνουμε στη άκρη να κρυώσει ελαφρά.
Πιο εύκολα ακόμα μπορούμε να τα λιώσουμε στα μικροκύματα.
Στον κάδο του μίξερ τοποθετούμε τα αυγά με τη ζάχαρη, και χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν καλά τα αυγά.
Όταν τα αυγά αφρατέψουν προσθέτουμε σιγά σιγά το μείγμα με την λιωμένη σοκολάτα.
Αφαιρούμε τον κάδο από το μίξερ, προσθέτουμε το μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε ελαφρά με τη βοήθεια μιας πλαστικής σπάτουλας μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως.
Προσθέτουμε τα κεράσια, τα καρύδια και ανακατεύουμε ελάχιστα ακόμα.
Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και από πάνω διάσπαρτα ρίχνουμε κουταλιές από το αρωματικό μείγμα.
Ψήνουμε για 40-45 λεπτά μέχρι το μπράουνι να είναι τραγανό αλλά στο κέντρο να είναι ακόμα μαλακό.
Αφήνουμε να κρυώσει πλήρως κατά προτίμηση πάνω σε μία σχάρα.
Για τα δέντρα
Στον κάδο του μίξερ με το φτερό χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν και να αφρατέψουν.
Στη συνέχεια, χαμηλώνουμε την ταχύτητα, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το εκχύλισμα βανίλια και το πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής.
Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά και το χρώμα να πάει παντού.
Σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής τοποθετούμε κορνέ (μύτη) με σχήμα αστεράκι και στη συνέχεια αδειάζουμε εκεί το μείγμα.
Για το στήσιμο
Όταν το μπράουνι κρυώσει καλά κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια στα οποία από πάνω με τη σακούλα ζαχαροπλαστικής δημιουργούμε τα δέντρα.
Έχοντας τη μύτη όρθια πιέζουμε έτσι ώστε να πέσει μια ποσότητα χωρίς να κοπεί και σταδιακά μειώνουμε την ροή.
Τραβάμε απότομα στο έτσι ώστε στο τέλος να δημιουργήσουμε μια μακρόστενη μύτη.
Λιώνουμε την λεύκη σοκολάτα και την τοποθετούμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής.
Κόβουμε ελάχιστα τη μύτη και επάνω σε λαδόκολλα σχεδιάζουμε αστεράκια με τη σοκολάτα.
Αφήνουμε να κρυώσουν καλά και στη συνέχεια τα τοποθετούμε στην κορυφή των δέντρων.