Πανεύκολη συνταγή για vegan μους σοκολάτας με 2 υλικά
Συστατικά
- 400 γρ. κρέμα καρύδας
- 350 γρ. κουβερτούρα
- 100 γρ. φράουλες
- 20 γρ. καρύδα, flakes
- φύλλα δυόσμου
- Βάζουμε την κρέμα καρύδας σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και την αφήνουμε να πάρει μια βράση.
- Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και τη μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε την καυτή κρέμα καρύδας στο μπολ και χτυπάμε με ένα ραβδομπλέντερ μέχρι να πάρουμε μια λεία γκανάς.
- Καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη, έτσι ώστε να εφάπτεται πάνω στη γκανάς, και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες να σφίξει.
- Μεταφέρουμε τη γκανάς στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα για 1-2 λεπτά, μέχρι να αφρατέψει και να γίνει μους.
- Σερβίρουμε με φράουλες, flakes καρύδας και φύλλα δυόσμου.