Υλικά
Γαρίδες 1 1/2 κιλό μεγάλες
Σκόρδο 2 σκελίδες
Ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι τσαγιού
Πορτοκάλια 2
Κύμινο 1/2 κουταλάκι του γλυκού κοφτό
Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες
Καθαρίζουμε τις γαρίδες, τις πλένουμε και τις αφήνουμε να στραγγίξουν. Στη συνέχεια βάζουμε αλάτι, πιπέρι, κύμινο, το λάδι, τον χυμό από τα πορτοκάλια και τα ψιλοκομμένα σκόρδα. Ανακατεύουμε καλά και τις βάζουμε σ’ ένα ταψάκι. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 20-25 λεπτά. Τις συνοδεύουμε με πιλάφι ή πατάτες τηγανητές.