Υλικά
Σπανάκι 1/2 κιλό
Φέτα 1/2 κιλό
Κεφαλογραβιέρα 200 γρ
Άνιθο μισό ματσάκι
Μοσχοκάρυδο λίγο τριμμένο
Αλάτι - πιπέρι
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κουταλιές
Αυγά 2 (προαιρετικά)

Οδηγίες
Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι. Το κόβουμε σε μικρά τεμάχια, τους βάζουμε λίγο αλάτι και τα αφήνουμε για 5-7 λεπτά και τα στύβουμε να φύγουν τα υγρά τους. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι , την μισή κεφαλογραβιέρα , την φέτα , τον άνιθο , το μοσχοκάρυδο , τα αυγά και το αλατοπίπερο και τα ζυμώνουμε όλα μαζί. Το βάζουμε για 60 λεπτά στο ψυγείο. Αφού το βγάλουμε από το ψυγείο κάνουμε το μείγμα μας μικρές μπαλίτσες και τις παιρνάμε από το αλεύρι. Έχουμε βάλει σε μια φαρδιά κατσαρόλα νερό να βράζει μαζί με αλάτι και τοποθετούμε μέσα τις μπαλίτσες που φτιάξαμε. Όταν δούμε ότι ανεβαίνουν στην επιφάνεια είναι έτοιμες και τις βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα. Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν. Βουτυρώνουμε ένα ταψί ή πυρέξ και τις τοποθετούμε μέσα , πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη κεφαλογραβιέρα και τις ψήνουμε στον φούρνο για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς. Σερβίρονται ζεστές.