Υλικά
Μοσχάρι 1 κιλό σε μερίδες
Πατάτες 6 μεγάλες
Κρεμμύδια 2 μεγάλα τριμμένα
Μπαχάρι 4 κόκκους
Λεμόνι 2
Αλάτι - πιπέρι
Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά της σούπας

Οδηγίες
Σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα το κρέας μέχρι να ροδίσει και στη συνέχεια προσθέτουμε το τριμμένο κρεμμύδι. Βάζουμε τον χυμό από τα λεμόνια, το μπαχάρι, αλατοπίπερο και 1 ποτήρι νερό. Αφήνουμε να βράσει καλά σε μέτρια φωτιά. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κύβους. Αφού δούμε ότι το κρέας έχει βράσει προσθέτουμε και τις πατάτες. Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν και οι πατάτες. Πριν απορροφηθεί εντελώς το νερό από το φαγητό, βγάζουμε λίγο από το ζουμί του και λιώνουμε μια κουταλιά αλεύρι και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Αυτό θα κάνει το φαγητό μας ναέχει μια ωραία πιχτή σάλτσα.