Υλικά

1 1/2 κιλό Μοσχαρίσιο Κιλότο (κομμένο σε λεπτές φέτες)
2 κ.σ. Αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
1 ποτηράκι Λευκό Κρασί
4 κ.σ. φρέσκος ψιλοκομμένος Μαϊντανός
2 φλιτζάνια τσαγιού Ελαιόλαδο
1 ποτηράκι Ξίδι
5 ψιλοκομμένες σκελίδες Σκόρδο
1 κύβος Κρέατος ή Κότας
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο Πιπέρι


Εκτέλεση

Βήμα 1ο
Ανακατεύετε το Αλάτι και το Πιπέρι με το Αλεύρι σε ένα μπωλ και αλευρώνετε απ' όλες τις πλευρές το Κρέας. Τινάζετε ελαφρά τις φέτες του Κρέατος για να διώξετε το παραπανίσιο Αλεύρι.

Βήμα 2ο
Σοτάρετε την κάθε φέτα Κρέατος στο Ελαιόλαδο, και από τις δύο πλευρές, σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, για λίγα λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.

Βήμα 3ο
Χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και προσθέτετε το Σκόρδο και το Μαϊντανό. Όταν το Σκόρδο πάρει ένα ελαφρώς χρυσαφένιο χρώμα, σβήνετε με το Ξίδι και το Κρασί. Αφού τα αφήσετε λίγα λεπτά να εξατμιστούν ρίχνετε 1 1/2 φλιτζάνι Νερό ή τόσο όσο να μισοσκεπαστεί το Κρέας και τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 1 ώρα και 15 λεπτά περίπου.

Βήμα 4ο
Τσεκάρετε κάθε τόσο εάν το φαγητό έχει "πιει" τα υγρά του και αν χρειαστεί συμπληρώνετε Νερό. Όταν είναι έτοιμο η σάλτσα πρέπει να είναι μελωμένη και το Κρέας να έχει μαλακώσει αρκετά. Συνοδεύεται από πατάτες, πουρέ, ρύζι, ζυμαρικά ή βρασμένα λαχανικά.

Καλή σας Όρεξη!

Πηγή: mageirevoumeparea.gr