Φιλέτα σολομού ή πέστροφας στο αλουμινόχαρτο
Μια συνταγή με λευκό κρασί
![Φιλετα-σολομου-η-πεστροφας-στο-αλουμινοχαρτο](https://s.parapolitika.gr/images/1130x667/jpg/files/2021-05-24/%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF.jpg)
Υλικά
Σολομός 4 φιλέτα
Κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα
Ντομάτες 2 ψιλοκομμένες
Βούτυρο 50 γρ
Κρασί λευκό 150 γρ
Αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες
Αλείφετε τα 4 αλουμινόχαρτα με βούτυρο, βάζετε τα ψάρια, αλατοπιπερώνετε και βάζετε σε κάθε ψάρι κρεμμύδι, ντομάτα και λίγο βούτυρο. Περιχύνετε το κάθε ψάρι με 2 κουταλιές κρασί και κλείνετε τα αλουμινόχαρτα καλά. Ψήνετε σε ζεστό φούρνο στους 250 βαθμούς για 10 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως ζεστά.
Σολομός 4 φιλέτα
Κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα
Ντομάτες 2 ψιλοκομμένες
Βούτυρο 50 γρ
Κρασί λευκό 150 γρ
Αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες
Αλείφετε τα 4 αλουμινόχαρτα με βούτυρο, βάζετε τα ψάρια, αλατοπιπερώνετε και βάζετε σε κάθε ψάρι κρεμμύδι, ντομάτα και λίγο βούτυρο. Περιχύνετε το κάθε ψάρι με 2 κουταλιές κρασί και κλείνετε τα αλουμινόχαρτα καλά. Ψήνετε σε ζεστό φούρνο στους 250 βαθμούς για 10 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως ζεστά.