ΥΛΙΚΑ
500 γρ. λευκή κουβερτούρα
120 ml κρέμα γάλακτος 36%
ξύσμα από ένα πορτοκάλι (προαιρετικά)

Για την επικάλυψη
Iνδοκάρυδo-ξηρούς καρπούς (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε την κουβερτούρα μαζί με την κρέμα γάλακτος και ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά.

Το σκεύος του μπεν μαρί, να μην ακουμπάει στο νερό και να μην είναι πολύ δυνατή η φωτιά, γιατί η λευκή σοκολάτα είναι ευαίσθητη. Με μια μαρίζ, ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα σφιχτό ομογενοποιημένο μείγμα.

Στρώνουμε ένα μεγάλο πιάτο με μεμβράνη και αδειάζουμε πάνω το μίγμα μας. Το καλύπτουμε και από πάνω με μεμβράνη και το κλείνουμε καλά.

Τοποθετούμε στο ψυγείο για μισή, με μία ώρα. Αφού σφίξει ελαφρώς το μείγμα μας, το βγάζουμε από το ψυγείο. Κάνουμε μπαλάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα ρολάρουμε μέσα στην καρύδα ή στους ξηρούς καρπούς.

Τα διατηρούμε στο ψυγείο, σε ένα κουτί που κλείνει καλά.