Μπουγάτσα με ζάχαρη και κανέλα
Μια μπουγάτσα, εύκολη, χωρίς κρέμα
Υλικά
Φύλλο κρούστας 2 πακέτα
Βούτυρο 250 γρ λιωμένο
Γάλα 1 1/2 λίτρο
Άχνη ζάχαρη
Κανέλα
Οδηγίες
Βουτυρώνουμε το ταψί μας καλά, παίρνουμε ένα φύλλο και το σουρώνουμε σαν βεντάλια, με το χέρι στενόμακρο το τοποθετούμε στο ταψί. Το ίδιο κάνουμε και με τα υπόλοιπα φύλλα και τα τοποθετούμε το ένα δίπλα στο άλλο. Τέλος, τα βουτυρώνουμε όλα ένα ένα πολύ καλά και αδειάζουμε όλο το γάλα από πάνω τους με προσοχή ώστε να βραχούν όλα τα φύλλα. Το αφήνουμε για 1/2 ώρα να τραβήξει λίγο το γάλα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει . Το κόβουμε χλιαρό, πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα.
Φύλλο κρούστας 2 πακέτα
Βούτυρο 250 γρ λιωμένο
Γάλα 1 1/2 λίτρο
Άχνη ζάχαρη
Κανέλα
Οδηγίες
Βουτυρώνουμε το ταψί μας καλά, παίρνουμε ένα φύλλο και το σουρώνουμε σαν βεντάλια, με το χέρι στενόμακρο το τοποθετούμε στο ταψί. Το ίδιο κάνουμε και με τα υπόλοιπα φύλλα και τα τοποθετούμε το ένα δίπλα στο άλλο. Τέλος, τα βουτυρώνουμε όλα ένα ένα πολύ καλά και αδειάζουμε όλο το γάλα από πάνω τους με προσοχή ώστε να βραχούν όλα τα φύλλα. Το αφήνουμε για 1/2 ώρα να τραβήξει λίγο το γάλα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει . Το κόβουμε χλιαρό, πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα.