Υλικά

700 γρ. φιλέτο λευκού ψαριού
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
450 γρ. ντοματίνια
ρίγανη
δενδρολίβανο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Αρχικά ζεσταίνουμε τη γκριλιέρα. Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι και το πασπαλίζουμε με 2 κουταλιές λάδι. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα ντοματίνια με το υπόλοιπο λάδι και ρίχνουμε αλατοπίπερο. Βάζουμε το ψάρι στη γκριλιέρα και το αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά. Ελέγχουμε εάν έχει ψηθεί καλά τρυπώντας το με ένα μαχαίρι και το βγάζουμε από τη φωτιά.

Στη συνέχεια βάζουμε τα ντοματίνια στη γκριλιέρα και τα ψήνουμε για περίπου 3-4 λεπτά, μέχρι να σπάσει ελαφρώς η φλούδα τους.

Τα αποσύρουμε από τη φωτιά και τα σερβίρουμε μαζί με το ψάρι.