Κόβετε δύο μπανάνες σε μικρά κομμάτια, τα ραντίζετε με 3 κουτ. σούπας ζάχαρη και αφού ζαχαρωθούν καλά, τα αφήνετε στην άκρη. Πολτοποιείτε τις υπόλοιπες μπανάνες στο μπλέντερ και χτυπάτε τα ασπράδια των αυγών μέχρι να γίνουν μια ελαφριά μαρέγκα. Σιγά-σιγά ρίχνετε στη μαρέγκα το ένα φλυτζάνι ζάχαρη και χτυπάτε μέχρι να σφίξει. Προσθέτετε το ξύσμα πορτοκαλιού, την χοντροκομμένη πραλίνα, τις ζαχαρωμένες μπανάνες και τον πόλτο μπανάνας.