Ετοιμάζετε πρώτα τον κιμά: Βάζετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και όταν λιώσει σοτάρετε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια, βάζετε τον κιμά και συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να ασπρίσει. Μετά, προσθέτετε το καρότο και βράζετε για ακόμα 2-3 λεπτά. Ρίχνετε το χυμό ντομάτας, τη ζάχαρη, την πάπρικα, τη ρίγανη ή το θυμάρι και το αλάτι. Βράζετε το φαγητό για ακόμα 5 λεπτά, σβήνετε τη φωτιά, σουρώνετε τον κιμά και τον κρατάτε σκεπασμένο στην άκρη.