Ετοιμάζετε το Παγωτό Βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Στραγγίζετε την κομπόστα και πολτοποιείτε τα ροδάκινα, κρατώντας 3 για γαρνίρισμα. Σιγοβράζετε μέχρι να μείνει η μισή ποσότητα, αποσύρετε από τη φωτιά, αφήνετε να κρυώσει και προσθέτετε τον πουρέ ροδάκινο στο έτοιμο Παγωτό μαζί με την Μαρμελάδα και το ρούμι αν το χρησιμοποιήσετε. Αδειάζετε το μίγμα σε φόρμα παγωτού και το βάζετε στην κατάψυξη. Ξεφορμάρετε, γαρνίρετε με φέτες ροδάκινο και σερβίρετε. Προαιρετικά, μπορείτε να γαρνίρετε με Garni με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και Σταγόνες Κουβερτούρας Γάλακτος