Υλικά:

1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 φακ. ξηρή μαγιά
2 1/2 φλιτζ. νερό (χλιαρό)
1 κουτ. γλυκ. αλάτι
1 κουτ. γλυκ. ζάχαρη
1 κουτ. σουπ. γάλα
7 φέτες γαλοπουλα ψιλοκομμένες
1 φλιτζ. τσαγιού γκούντα τριμμένο
λίγο ελαιόλαδο
σουσάμι
200 γρ τυρί κρέμα

Εκτέλεση:

Σε μια λεκάνη βάζουμε το μισό απο το αλεύρι, ρίχνουμε το αλάτι, τη ζάχαρη, το γάλα και τη μαγιά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.Συνεχίζουμε ρίχνοντας το χλιαρό νερό και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέτουμε τα αλλαντικάκαι το τυρί κρέμα και τα ανακατεύουμε να μοιραστούν σε όλο το χυλό. Προσθέτουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι ενώ ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια μαλακή και εύπλαστη ζύμη. Αλείφουμε τα χέρια μας με ελαιόλαδο και συνεχίζουμε το ζύμωμα.

Αφήνουμε τη ζύμη σε ζεστό μέρος σκεπασμένη με μεμβράνη και μια ζεστή πετσέτα για να ξεκουραστεί για 1 ώρα περίπου. Παίρνουμε κομμάτια ζύμης και πλάθουμε να δώσουμε σχήμα στα κουλούρια μας. Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί μας και αραδιάζουμε τα κουλούρια μας, με κάποια απόσταση μεταξύ τους γιατί φουσκώνουν. Τα αφήνουμε σκεπασμένα για λίγο μέχρι να αρχίσουν να ξανά φουσκώνουν. Τα αλείφουμε με ελαιόλαδο, ρίχνουμε από πάνω το σουσάμι και πιέζουμε με τα χέρια ελαφρά για να κολλήσει το σουσάμι πάνω τους. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.