Υλικά

2 φλιτζάνια ‏αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 φλιτζάνια ‏τυρί φέτα
1 1/3 του φλιτζανιού ‏γάλα

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 C. Αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο ένα ταψί. Σε ένα μεγάλο μπολ κοσκινίζετε το αλεύρι, προσθέστε το τυρί και το γάλα και ανακατεύετε ώσπου να έχετε ένα δεμένο πυκνό μείγμα. Το αφήνετε να πήξει για 2 λεπτά. Παίρνετε 1/4 του φλιτζανιού από το μείγμα, και το τοποθετείτε στο ταψί, απαλά. Συνεχίζετε ώσπου να τελειώσει το μείγμα και τα τοποθετείτε σε απόσταση στο ταψί, γιατί θα φουσκώσουν στο ψήσιμο.Ψήνετε για 25-30 λεπτά μέχρι να χρυσίσουν αλλά να παραμείνουν αφράτα. Αποσύρετε από τον φούρνο και σερβίρετε.