Αναμειγνύουμε σε μια λεκάνη το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη μαγιά, την κανέλα και τις βανίλιες και ανακατεύουμε ελαφρώς με τα χέρια. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα με το βούτυρο, τόσο ώστε να πάρουμε ένα μείγμα χλιαρό για να μην κόψει η μαγιά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μείγμα του γάλακτος στη λεκάνη με το αλεύρι, ρίχνουμε το αυγό και το αλάτι, ανακατεύουμε καλά και “δουλεύουμε” τη ζύμη αρκετή ώρα, ώστε να γίνει μαλακή και να μην κολλάει στα χέρια. Την σκεπάζουμε με μια καθαρή πετσέτα και την αφήνουμε για περίπου 2 ώρες ώστε να φουσκώσει.