Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε να τηγανιστούν ανακατεύοντας. Μόλις πάρουν πάρουν ένα χρυσοκαφέ χρώμα τα αποσύρουμε από τη φωτιά. Σε άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τα χοντρά μακαρόνια μέχρι να γίνουν al dente. Στραγγίζουμε τα μακαρόνια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τα κρεμμύδια. Ρίχνουμε το γιαούρτι σακούλας και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε το πιάτο με πιπέρι και τριμμένη μυζήθρα.